عملیات ترکیبی قسام در کرانه باختری | قسام: ۳ نظامی صهیونیست را زخمی کردیم (۲ مرداد ۱۴۰۳) آیا جو بایدن مرده است؟ بلینکن: بایدن در زمان باقیمانده ریاست جمهوری خود برای صلح در منطقه تلاش می‌کند تغییر ساعت کاری ادارات اراک و استان مرکزی از فردا چهارشنبه (۳ مرداد ۱۴۰۳) پزشکیان: کشور با یک گروه، دسته و جناح اداره نمی‌شود نتانیاهو: ممکن است توافق برای تبادل اسیران نزدیک باشد سردار رادان: امسال حداکثر زمان خروج زوار اربعین از گیت‌ها، ۵ ثانیه است ترامپ: بایدن قربانی کودتا شد آیا ادارات سیستان و بلوچستان پنجشنبه (۴ مرداد ۱۴۰۳) است؟ جزئیات طرح سه مرحله‌ای چین برای بحران غزه اسناد وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در اختیار هکر‌ها قرار گرفت مدیر سرویس مخفی آمریکا استعفا کرد حزب الله پایگاه نظامی نیریا را با پهپاد انتحاری هدف قرار داد آیت‌الله علم‌الهدی: وظایف روحانیت با دستگاه‌های حکومتی تفاوت دارد | رسالت طلبه، ایستادگی در بیان حق است گزینه‌های نهایی ریاست دیوان محاسبات مشخص شدند (۲ مرداد ۱۴۰۳) سفیر ایران با مقام سعودی در مورد ۲ حاجی بازداشتی رایزنی کرد نامه جوانان بلژیکی خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی ۱۴ هزار تن برای درمان باید از غزه خارج شوند واکنش کره شمالی به لاف‌ دوستی ترامپ؛ کیم اهمیتی نمی‌دهد سخنگوی کرملین: مسکو به بهبود روابط ترکیه و سوریه علاقه‌مند است
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: برای بیان حق نباید از فضاسازی ترسید| علامه مصباح عمار انقلاب اسلامی و ولایت بود+ فیلم

  • کد خبر: ۱۴۲۵۹۱
  • ۱۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۵
رئیس‌جمهور: برای بیان حق نباید از فضاسازی ترسید| علامه مصباح عمار انقلاب اسلامی و ولایت بود+ فیلم
رئیس‌جمهور با بیان اینکه برای بیان حق نباید از فضاسازی ترسید، گفت: علامه مصباح به عنوان عمار انقلاب و ولایت و شهید سلیمانی به عنوان مالک اشتر انقلاب و ولایت در عرصه اعلام مواضع، دشمن‌شناسی، دشمن‌ستیزی، شناخت و بسیج نیرو‌ها برای مقابله با فتنه‌ها و توطئه‌گران به آنچه وظیفه خود تشخیص دادند، به درستی عمل کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز شنبه در دومین کنگره گرامیداشت علامه محمدتقی مصباح‌یزدی، با تبیین شخصیت این عالم برجسته، فقه را دارای سه بعد فقه اکبر یعنی باور‌های الهی، فقه اوسط یعنی علم نسبت به اخلاق فاضله و کریمه وفقه اصغر یعنی علم به احکام و باید‌ها و نباید‌های الهی دانست و افزود: علامه مصباح یزدی در حوزه فکر و اخلاق و عمل و شناخت احکام، فقیهی برجسته بود که اندیشه، گفتار و کردارش، جلوه فقه داشت.

رئیس‌جمهور در ادامه تبیین شخصیت علمی و عملی آیت الله مصباح یزدی زمان شناسی و عمل به وظیفه را از دیگر ویژگی‌های این شخصیت برجسته دانست و گفت: علامه مصباح پیش از پیروزی انقلاب اسلامی با انکر منکرات که حکومت ستمشاهی بود، مبارزه می‌کرد و بعد از پیروزی انقلاب نیز با همه وجود از اعرف معروفات که نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی است حمایت کرد.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به عملکرد درخشان آیت الله مصباح یزدی در شناخت انحرافات و ایستادگی در مقابل انحراف و التقاط افزود: علامه مصباح یزدی درعرصه فکر و اندیشه، اخلاق و فقه، هم مسائل را خوب می‌شناخت و هم خوب تبیین می‌کرد و از این رو می‌توان ایشان را عمار انقلاب اسلامی و عمار ولایت معرفی کرد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه علامه مصباح در حوزه جهاد تبیین هر آنچه را درست تشخیص می‌داد، بیان می‌کرد، تصریح کرد: ایشان به عنوان عمار انقلاب و ولایت و شهید سلیمانی به عنوان مالک اشتر انقلاب و ولایت در عرصه اعلام مواضع، دشمن‌شناسی، دشمن‌ستیزی، شناخت و بسیج نیرو‌ها برای مقابله با فتنه‌ها و توطئه‌گران به آنچه وظیفه خود تشخیص دادند، به درستی عمل کردند.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب برای الگوگیری از شخصیت علامه مصباح‌یزدی اظهار داشت: ایشان از همان سال‌های پیش از پیروزی انقلاب به مسأله‌شناسی، حل مسأله و شناخت گره‌های ذهنی محافل علمی، دانشگاهی و حوزوی توجه داشتند و این برای طلاب، دانشمندان، فضلا و دانش‌پژوهان الگو می‌باشد.

رئیس‌جمهور با اشاره به اتفاقات اخیر کشور، مسئله‌شناسی، تدوین نظام مسائل و ارائه راهکار را از وظایف مسئولان مربوط هم در حوزه علمی و فرهنگی و هم حوزه اجرا و عمل دانست.

آیت‌الله رئیسی در ادامه توجه به نیاز جامعه و عمل به تکالیف دینی و انقلابی، بدون واهمه از فضا سازی‌ها و اتهام‌زنی‌ها را از دیگر ویژگی‌های برجسته آیت الله مصباح برشمرد و تصریح کرد: این تعریف درست و صحیح از یک چهره سیاسی است و بر این اساس طلبه سیاسی و دانشجوی سیاسی کسی است که اول جامعه را بشناسد، دوم نیاز جامعه را به خوبی درک کند و سوم آماده خطرپذیری، مسئولیت‌پذیری و ایفای نقش باشد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه باید امر به خوبی‌ها بکنیم، نهی از پلشتی‌ها بکنیم، بگوییم فساد نباید باشد، رشوه نباید باشد، کم‌کاری نباید باشد، تاکید کرد: در یک اداره یک کارمند باید به کارمند کناری خود بگوید برای چه دیر به اداره می‌آیی؟ چرا کار مردم را به امروز و فردا می‌اندازی؟ می گوید آقا بگویم که بگوید «به تو چه»؟ آیا ما می خواهیم در مسیر دین یک «به تو چه» تحمل کنیم یا نمی خواهیم؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->